info@devaanadministratie.nl
0416 33 16 48
Bel mij terug

Over De Vaan Administratie

De Vaan Administratie, met aan het roer Jan en Robbie de Vaan (vader en zoon) is al jarenlang het betrouwbare no-nonsense administratiekantoor uit Waalwijk. Wij weten als geen ander dat een goede administratie onmisbaar is voor u en uw onderneming. Voor zowel bedrijven als de particulier geldt dat u dankzij een goede administratie uw leven of uw bedrijf efficiënt leidt, aan al uw verplichtingen voldoet en uw doelen nastreeft. Wij leveren daarbij altijd maatwerk!

Wij hanteren voor al onze werkzaamheden eerlijke tarieven waardoor u altijd waar krijgt voor u geld. Wij denken pro-actief met u mee en voorzien u gevraagd en ongevraagd van advies. Altijd zullen we alles in het werk stellen om voor u de best mogelijke financiële situatie te creëren.

Ontzorgen

Het voeren van uw financiële administratie kost tijd. Uiteraard wilt u als particulier of ondernemer deze tijd liever besteden aan andere zaken en niet aan het invoeren van facturen, indienen van belastingaangifte of het maken van rapportages. Wij kunnen u hierin ontzorgen!
Wij verzorgen voor u de financiële administratie en alle zaken die daarbij komen kijken. U bepaalt zelf hoe ver wij u ontzorgen. Geeft u alles uit handen of wilt u graag ook een aantal dingen zelf blijven doen. Het kan allemaal bij De Vaan Administratie.

Even voorstellen

Aangenaam kennis met u te maken! Wij hopen u binnenkort op ons kantoor in het centrum van Waalwijk te mogen ontvangen. Bij ons op kantoor staat de koffie altijd klaar, vindt u altijd een luisterend oor en hebben we tijd en aandacht voor u. In een gemoedelijke omgeving waar u geen mensen strak in het pak aan zult treffen voelt u zich hopelijk snel welkom.

Wij zijn harde werkers met een no-nonsense (doe maar gewoon, dat is gek genoeg) mentaliteit. We zijn trots op wat we doen, verstaan ons vak en staan ook voor u klaar!

Jan de Vaan

oudste Vaantje en oprichter De Vaan Administratie

Robbie de Vaan

Junior Vaantje, dagelijks aan het roer van De Vaan Administratie

Jody de Vaan

getrouwd met Junior Vaantje, draagt zorg voor het ingeven van de financiële administratie van de klanten

Hakan Ozgan

financieel administratief, bijna-Vaantje