info@devaanadministratie.nl
0416 33 16 48
Bel mij terug

Bedrijfsvorm

Bij het starten van een nieuwe onderneming komt een hoop kijken. Eén van de belangrijkste onderdelen is het kiezen van de juiste bedrijfsvorm. De bedrijfsvorm bepaalt namelijk hoe de aansprakelijkheid is geregeld, hoe de toekomst eruit gaat zien en wat voor u fiscaal gezien het meest voordelig is.

Samen met De Vaan Administratie neemt u de voors- en tegens van de verschillende bedrijfsvormen door. Uw persoonlijke situatie vormt hierbij de basis. Of het nu een eenmanszaak, besloten vennootschap of vennootschap onder firma wordt (VOF), wij zorgen ervoor dat u uw beslissing weloverwogen maakt. Laat De Vaan Administratie u voorzien van advies op maat!

Ook wanneer u al een tijdje een onderneming heeft is het soms goed om nog eens goed te kijken of de gekozen bedrijfsvorm nog wel past bij uw bedrijf. Wellicht is het fiscaal gezien slimmer om de rechtsvorm van uw bedrijf aan te passen. Deze keuze kan ook te maken hebben met het verschuiven van de aansprakelijkheid. Twijfelt u over de huidige rechtsvorm van uw bedrijf? Vraag De Vaan Administratie u te voorzien van advies op maat, gebaseerd op uw persoonlijke situatie.