info@devaanadministratie.nl
0416 33 16 48
Bel mij terug

Certificering

U moet ervan op aan kunnen dat uw administratie in betrouwbare en professionele handen is. De Vaan Administratie biedt u naast ervaring ook zekerheid door behaalde certificeringen.

Exact certificering

De Vaan Administratie is Exact Online Accountancy gecertificeerd. Het Accountancy certificeringsprogramma is ontwikkeld door Exact waarbij doormiddel van trainingen de kennis over Exact Online door professionele gebruikers te vergroten. Het laat zien dat we ons commiteren aan continue bijscholing en zeer bedreven zijn in het gebruik van Exact online.

ProFisc

Als administratiekantoor krijgen we regelmatig te maken met fiscale, accountancy- en juridische vraagstukken. De meeste vragen lossen we natuurlijk ter plekke op. Onze kennis en ervaring vanuit de praktijk hebben ons veel vakkennis gebracht. Maar soms vinden we het prettig om toch even te kunnen checken of onze redenering klopt. Wetgevingen veranderen voortdurend en misschien is er nog een andere oplossing. Hiervoor werken we samen met ProFisc, zij zijn onze adviseurs wanneer we even een klankbord nodig hebben. Het is een fijne gedachte om te weten dat ook uw adviseur terug kan vallen op professionele raadgeving.