info@devaanadministratie.nl
0416 33 16 48

BTW

Elke ondernemer krijgt te maken met omzetbelasting of BTW – aangifte (Belasting over de Toegevoegde Waarde). Dit is een indirecte belasting die de overheid heft over de verkoop van producten en diensten. Deze belasting moet worden betaald over de verkoopprijs van een product in elke stap van het productie- of distributieproces.

De Vaan Administratie weet precies hoe uw BTW-aangifte in orde gemaakt moet worden, wat u mag aftrekken en welke tarieven en vrijstellingen er zijn. Aftrekposten zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de juridische vorm van uw bedrijf (zzp, vof, bv of nv).

BTW aangifte is een periodiek terugkerend (maandelijks of per kwartaal) onderdeel van uw totale administratie. U dient uw aangifte altijd op tijd te doen anders legt de belastingdienst een boete op. Laat dit niet zo ver komen, laat ons ervoor zorgen dat uw administratie op orde is zodat wij uw BTW aangifte tijdig de deur uit kunnen doen en u voor de vervaldatum aan uw verplichtingen kunt voldoen. Laat De Vaan Administratie u volledig ontzorgen!