info@devaanadministratie.nl
0416 33 16 48

Boekhouden

Bij ondernemen hoort boekhouden. Een goede boekhouding bestaat uit facturatie, het regelen van belastingaangiftes, het bijhouden van de inkomsten en uitgaven, het verwerken van inkomende en uitgaande facturen, opstellen van een winst- en verliesrekening, btw-aangifte, het versturen van herinneringen, beheren van debiteuren en crediteuren, de salarisadministratie, het maken van een jaarverslag of de jaarrekening en ga zo maar door.

Een deel van deze werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het versturen van facturen, kun je als ondernemer prima zelf verzorgen. Voor andere onderdelen van het boekhouden is het slim om ons in te schakelen. Als ondernemer kunt u zich dan focussen op datgene waar u goed in bent; ondernemen. Laat De Vaan Administratie de boekhouding verzorgen. Als specialisten op ons vakgebied, met onze jarenlange ervaring kunnen wij een deel of uw complete boekhouding uit handen nemen. Boekhouden is dan niet meer een blok aan uw been maar iets waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken.

Als gespecialiseerd administratiekantoor kunnen wij u veel werk besparen, wij geven u financieel inzicht zodat u uw bedrijf goed kunt runnen. Wij zorgen ervoor dat u weet hoeveel geld u tegoed heeft of juist binnenkort moet betalen zodat u weet of u kunt investeren. Goed inzicht in de bedrijfscijfers en geldstromen is van groot belang voor het maken van de juiste keuzes als ondernemer. De Vaan Administratie biedt u de beste oplossing, passend bij uw wensen en wat uw bedrijf nodig heeft!