Zakelijk

Een goede financiƫle administratie is onontbeerlijk voor uw bedrijf. Dit is het fundament voor uw zaak. Aan de hand van een goede administratie kunt u beslissingen nemen op basis van duidelijke cijfers en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Ook creƫert een goed ingerichte en bijgehouden administratie een stuk rust waardoor u zich volledig kunt focussen op het ondernemen zelf.
Bij ons bent u aan het juiste adres om uw administratie adequaat uit te laten voeren.

Wij verzorgen voor u onder andere:

  • de volledige verwerking van de boekhouding;
  • prognoses en tussentijdse cijfers;
  • opmaken en uitbrengen jaarrekeningen.

Het is mogelijk om uw hele administratie aan ons uit te besteden, maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde delen door ons te laten uitvoeren. In beide gevallen zullen wij u met raad en daad terzijde staan.

Naast uw administratie en jaarrekeningen verzorgen wij ook graag uw fiscale zaken.
Eigenlijk zijn deze werkzaamheden ook niet los van elkaar te zien. Bij het opstellen van de jaarrekening zijn er vaak belastingtechnische zaken van belang, en aan de hand van de jaarrekening en de gevoerde administratie worden er aangiften ingediend.

Wij zorgen er voor dat het doen van aangiftes, het controleren van aanslagen en het eventueel maken van bezwaar op correcte wijze en tijdig worden uitgevoerd.

Naast deze reguliere werkzaamheden is het ook belangrijk om de overige fiscale zaken die van belang voor u en uw onderneming zijn goed in het oog te houden.
Wij volgen de fiscale actualiteiten op de voet en indien nodig attenderen wij u op de zaken die voor u interessant kunnen zijn en ondernemen in overleg met u zo nodig de gewenste actie.

Ook kunnen wij u begeleiden bij de fiscaal complexere zaken, hierbij valt te denken aan een bedrijfsoverdracht, herstructurering of het veranderen van de ondernemingsvorm.