info@devaanadministratie.nl
0416 33 16 48
Bel mij terug
De Vaan Administratie > Ik ben ondernemer en of zzp-er en moet belasting betalen. Hoe werkt dat?

Ik ben ondernemer en of zzp-er en moet belasting betalen. Hoe werkt dat?

Als ondernemer of zzp-er betaal je in Nederland 2 soorten belasting:
1. inkomstenbelasting
2. omzetbelasting (BTW)

Hoeveel belasting u moet betalen is afhankelijk van uw inkomen en nog een aantal factoren. Denk hierbij aan aftrekposten zoals bijvoorbeeld zelfstandigenaftrek, startersaftrek, MKB winstvrijstelling, heffingskorting en een eventuele oudedagsreserve.

Om in aanmerking te komen voor bepaalde aftrekposten moet u als ondernemer voldoen aan bepaalde voorwaarden zoals het urencriterium (1225 uur per jaar).

Bij De Vaan Administratie weten we precies welke regels voor uw specifieke situatie van toepassing zijn. Met onze kennis kunnen we uw belastingaangifte zo gunstig mogelijk invullen en op maat afstemmen op uw situatie. Dat levert het naast financieel voordeel ook rust in het hoofd op. Zeker wanneer u weet dat de belastingaangiftes goed geregeld worden bij De Vaan Administratie.

Op zoek naar een professioneel no-nonsense administratiekantoor voor uw belasting aangiftes? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder. De koffie staat klaar!

U kunt bij ons ook terecht voor alles wat te maken heeft met uw bedrijfsboekhouding:

Administratie


Rapportages


Aangiftes


Loonadministratie


Advies


Overig

U kunt als particulier bij ons terecht voor:

Toeslagen


Budgetbeheer

Inkomstenbelasting


Advies

De Vaan Administratie in Waalwijk zorgt ervoor dat alle onderdelen van uw administratie tijdig in orde zijn. Wij denken met u mee, geven u advies en wij kijken verder dan de cijfertjes van afgelopen jaar. Op professionele, verantwoorde en no-nonsense wijze helpen wij u graag verder.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons, dan bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen.