info@devaanadministratie.nl
0416 33 16 48
Bel mij terug
De Vaan Administratie > Bedrijf > Verkoop van uw onderneming

Verkoop van uw onderneming

Wanneer u een bedrijf runt dan krijgt u vroeg of laat te maken met bedrijfsopvolging. U bent bij De Vaan Administratie aan het juiste adres voor professioneel advies bij een eventuele bedrijfsoverdracht. We starten met het bepalen van een strategie en staan u bij tot en met het ondertekenen van de benodigde overeenkomsten. Het is belangrijk dat u tijdig start met nadenken over de opvolging, er zijn namelijk een hoop zaken gemoeid bij het overdragen van uw onderneming.

Goed onderbouwd en professioneel advies is hierbij onmisbaar. Wij helpen u uw onderneming verkoop klaar te maken, wij helpen u bij de verkoop aan de juiste partij en wij adviseren welke partij u het beste in kunt schakelen voor de verkoop van uw onderneming.

Een goed advies is echt van essentieel belang bij de overdracht van uw onderneming. Zeker wanneer u emotioneel betrokken bent bij de overname dan is het fijn om een zakelijke en frisse kijk op de zaken te hebben. De Vaan Administratie is de perfecte onafhankelijke en no-nonsense zakenpartner die de overdracht van uw onderneming succesvol kan laten verlopen.

Kies voor een betrouwbare frisse kijk op zaken, een partner die emotie en zakelijkheid gescheiden kan houden, die u kan helpen de juiste afspraken te maken en de waarde van uw onderneming te bepalen. Kies voor de ervaring en expertise van De Vaan Administratie voor de beste verkoopstrategie van uw onderneming.

Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak, dan bespreken we uw wensen, leggen we u onze pragmatische werkwijze uit en laten we u zien hoe wij de beste strategie voor overdracht van uw onderneming op kunnen stellen.